10.09.2014

VOTAȚI PROIECTUL ȘCOLII GEORGE POBORAN  parcurgând următorii pași:

Inregistrare/ Autentificare
Pentru a vota proiectul preferat, trebuie sa va autentificati pe aceasta platforma: http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi//

Daca nu aveti deja cont de utilizator, va rugam accesati butonul Creeaza-ti un cont.
In urma completatii informatiilor cerute si apasarii butonului Inregistreaza-te, veti primi un e-mail cu un link de confirmare a contului. Va rugam sa accesati acel link pentru a va putea autentifica pe platforma.
Votarea proiectelor
In urma autentificarii, vi se va deschide meniul Proiecte de votat, unde veti gasi lista tuturor proiectelor finaliste, din orice regiune a tarii.
Pentru a vizualiza descrierea unui proiect, dati click pe titlul proiectului. De asemenea, puteti sorta proiectele din lista in ordinea dorita, prin click pe capul de tabel.
Pentru a vota un proiect, apasati butonul Voteaza din dreptul proiectului pe care doriti sa il votati, iar acesta va fi inregistrat. De asemenea, butonul Voteaza se poate apasa si din descrierea proiectelor.
Daca doriti sa vedeti proiectele dintr-o anumita regiune a tarii, mergeti in meniul Harta proiectelor unde, prin click pe un judet, veti putea accesa proiectele din regiunea respectiva.
La pozitionarea mouse-ului pe judetul dorit, vi se indica si numarul proiectelor inregistrate in acel judet.
ATENTIE:
Puteti vota doar un singur proiect si nu puteti sa va anulati votul odata inregistrat! De asemenea, este interzisa votarea de mai mult de 10 ori de pe acelasi IP sau folosind adrese de e-mail temporare.

Centru de petrecere a timpului liber